Baju Boy & Girl

Sya bru pregnant 3 month, tpi dh xcited sgt nk bli brang2 baby...bile tgok jek bju baby girl Ya Allah trgugat iman ? tringin nk membelinye... Bile tgok baju boboy lak xsuke, bile ek kite bole scan jntina dy? Xsaba la ? my mom said i mcm pregnant gugurl tpi xtau la btol ke idok...org tua2 kn mybe dy ad pengalaman dy kot...? Tpi hrp2 btol la, sbb tgn ni dh gtai sgt nk bli bju gugurl

2 Balas

awal lg sis. kalau blh tahan nafsu tu.. tp kalau nk beli juga elakan beli pink dan biru. ,sb kte tk thu kluarnya laki ke popuan. beli ungu ke,oren ke,hijau atau kuning.

Biasa 18w ke atas dah boleh nampak gender, tu pun kalau baby bagi kerjasama 😁