Scan Klinik Swasta

Hai nk tnya sya bru pregnant 14 week...buku pink dh bkk and aritu mse bkk buku dktr kt kk ad gak scan, memg rsa bhagie kjp tgok dy kcik comel lam perot...?? But skrg nk tgu repeat scan lgi kne tgu 30/4/2020 ni bru repeat scan balik untk 21 week, tpi sya ni tk saba nk tgok perkembangan dy, so bole x klau sya gi jek scan lgi but kt klinik swasta?? Ibu2 rsa tk pape ke klau sya buat mcm tu?

1 Balas

Boleh je. Saya pun masa awal2 tau excited juga. Dah tau nak appointment kk tapi sebelum tu p juga klinik untuk scan. Seronok tengok baby gerak2 dalam tu.