Buasir mggu ke 18

Sya ada buasir... Hari ni bru first time berdarah buang air besar. Sya jadi takut. Sampai nak makan pun takut. Macam mana ya

4 Balas

bykkn minum air kosong..mkn buahan .dan dlm ms yg sm pergi klnik tuk dptkn rawatan..mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

Jgn tahan and jgn paksa, buang takat mana boleh je, nt kita akn rsa nk membuang lg, mkn sayur and buah hari2 mesti kena ada buah ye

better g klinik sis ,kalau da start bdarah mcm tuh. n then kalau sakit perut ,jgn tahan, terus buang.

better pi klinik..