Buasir....

Siapa pernah kena buasir semasa mengandung? Apa yg ibu2 buat ya utk hilangkan buasir tu? Sy dah dua hari menanggung sakit ni. Smpai nak p buang air besar pun takut.. #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

1 Balas

Sy buasir dr sebelum pregnant lg sis mmg sakit 😅 tp kena tahan juga kalau tak tahan pergi klinik nnt dia bg ubat. Tp biasa kalau taik keras sy akan makan ubat lembutkan taik beli kat farmasi.

3y ago

Tanya pekerja farmasi ubat yg boleh ibu pregnant minum. So far sy minum ok saja