Kena buasir luar pedih & sakit ,duduk bangun pon tak selesa😭

Skrang sya dah 37w2hr ,Sya first pregnant ada mommy2 yg kena buasir sblom brsalin? Sya takut tak dpat brsalin normal. tdi check dengan doktor pasal buasir doktor tnya sya nk operate tak? Sya kata tak nk. patutkah sya buat operate untuk buang buasir sya dlm masa trdekat ni?. Tpi sya takut nk dekat brsalin. Skrang doktor bgi sya ubat dulu. Ubat tu kena masukkan dlm dubur 1hri 3 kali🥺.Sya harap baby tak ada apa2. Sya bnyk keputihan wrna hijau brketul. Sya mmg GBS+ve sblom brsalin nnti kena cucuk ubat antibiotik. Pasal keputihan sya, sya bru cuba mkn cranberry fruit drink dri nutrilite. Ada siapa2 dh cuba okay tak, brkesan?#firstmom #ingintahu #pleasehelp

Kena buasir luar pedih & sakit ,duduk bangun pon tak selesa😭
1 Balas

Tiada pengalaman. Mudahan. cepat sembuh dgn baik tanpa mudarat