buasir semasa mengandung...

nak tanya ibu2.. normal ke berak berdarah awal2 kehamilan?.. sya bru masuk 6 minggu.. tapi kerap berak berdarah.. #ingintahu

7 Balas

awak boleh try mntak ubt utk lembutkn najis dgn doc ye. kena bnyakkn mnum air masak and makan sayur brdaun hijauu ye

sama la sis.. sya pun sma.. awal kandungan mcm tu... lepas on vitamin c.. alhamdulillah ok dah

pastikan minum air byk. Sy pon kdg² je jd. tp risiko nk buasir tu tinggi.

Better consult dgn doktor sis especially bile kerap buasir

yurif7duhtoytrkmki g f.8.ymumvm8mi u love

jurudhx7c8cue

minum air byk