BUKU PINK

Sy xdatang period baru 3bulan check upt positif pregnant . Bila double comfirm di swasta sekali dengan scan rupanya sy dah 20weeks .. sy takut la nk bukak buku pink biasanya sy dengar nurse akan bising bila lambat bukak buku pink .. boleh bagi semangat x atau pencerahan atau nasihat ? Apa2 jela .. 🥹

21 Balas

period jenis teratur ke sis?

1d ago

alamak klau period teratur mungkin akan kena bebel sikitt 😭😭😭 its okayy, sis pergi je kk secepat mungkin, dorg bebel2 bukan xbagi terus bukak, tp byk sikitt la kena buat sbb dh lewat kan .. jgn takut tau, beranikan diri untuk kesihatan sis sndri dgn baby 🥰🥰