Bukak buku pink 8+ weeks

Salam nak tanya, sy dh 8+ weeks, scan dekat klinik swasta xnmpk lagi, tapi ingat nk bukak buku pink awal kat kk dah boleh ke?

3 Balas

better sis call KKIA terlebih dhlu utk book date lbh memudahkan nti dorg akn tny details lmp..then klu 1st pregnancy kena bwk copy ic, sijil nikah dn bil api atau air..klu ada buku pink xperlu jz bwk buku pink shj..

1y ago

Tq sis. Dh contact misi kk dia suh dtg bwk skali dgn gmbr scan dkt klinik swasta.

boleh dah ke kkia. lgpun kkia bukan Terus buka buku, ambil appointment dulu.

1y ago

ooh okay tq sis

scan x nmpk kantung lg ke..