assalam..ada ssapa blh share cara nk kempis perut yg mgeleber pas bsalin?dan cepat hbskan darah nifas

sy x mkn lada hitam,bwg putih dan halia sbb doc n nurse x galakkn utk cpt kurangkn jaundice baby.baby sy prolonged jaundice.bsalin 20 september hr tu.da masuk 24 hari

1 Balas

Maaf tanya, darah nifas boleh ikut kehendak kita ke bila nak habis? 😅 Bukan itu hukum alami ke. Saya tanya sebab tak tahu dan tak pernah dengar.

5y ago

Ooo la ye ke. Hmmm. Tak tahu pula.