Kopi o dan teh o

Nk tnya ..sy full bf n ank sy ada jaundice... Hrtu dh turun..tp naik blik sbb termkn bwg putih.. mksudnya bby sy kne bf jaundice la kn..sy risau nk mkn apa2..jd sy nk tnya, kopi atau teh akn effect jaundice bby tak ye ? #1stimemom Klo blh share tips turunkn jaundice bby

2 Balas

baby saya kena kuning jugk...mcm2 try tapi petua pling berkesan air susu badan...awak ibu kena makan makanan yg berkhasiat n seimbang...sayur buah ikan serius berkesan...kejut anak setiap dua jam...paksa dia bngun

up