lada hitam

Saya termakan burger yg ada lada hitam, malam perut sy rasa pedih macam angin tak lepas..perlu ke sy jmpe doc ..sbb ramai kata kalau mkn lada hitam jadi panas...sy baru 10w..harap dpat bantu.

7 Balas

atas badan seseorang rasanya. ada org xleh makan, mcm sy makan takpe. selalu makan chicken chop awal2 preggy,Alhamdulilah tkde ape2. mcm sis xleh makan tu rasa panas. xde bleeding,Alhamdulilah tkde ape.

3y ago

ye. Termakan. nasib skit sbb tk Thu... ikot org juga Kan?so far alhamdulillah tkde apa. semalam da la pergi scan. baru nampak heartbeat... adeh . bleh makan sizzling mee. terkentut2 je . dia cam melegakan angin

lada hitam tu xde msalah pun...klu si ibu tu xtahan pedas, xyh mkn...nt xslesa, pedih ulu hati...klu mmg slalu mkn dn xdk msalah, boleh ja

Minum teh campur buah pelaga. After a few minutes rasa nak membuang dan kentut habis lumsum.

Kwn sy bleeding teruk gak bila mkn kuah blackpaper chicken chop. Ms tu kandungan awal lg.

4y ago

Tq infonye..mudahan sy dan beby tak jadi ape2...

sis. boleh tk saya Thu dlu sis cmne ye. ok tk kandungan?

cuba mkn Gaviscon untuk kurangkan rasa pedih ulu hati

sy ade mkn chicken chop.. alhamdulillah ok xde pape..

4y ago

sy pon baby 1st 🤗