stressnya Hb low😔

sy tktau nk buat mcm mana dah. sy dh amalkn jus delima mkn ubat iberet. bulan lps HB 10.8 kalini cek 10.5. down nk appointment kt KK 😔

14 Balas

sma lah kita...sy pun dri 11.1 - 10.8 -10.7 - skrng 10.5...ubat hari2 dh mkn..pasni sy nk mnum mnyak klapa dara....dh siap oder,tpi blum smpai...dulu sy prggy no 3 mnum minyak klpa dara d'aura tu hb cantik...brsalin pun senang..

2y ago

maaf nak tanya kalau yang ada ubat kk bagi untuk hb low ni , macam mana cara nak makan ubat tu dengan minyak kelapa dara ? ke makan dua2 atau tinggal satu ubat ..