Baby cot playpen

Sy tgh survey nk beli baby cot. Nk tny pengalaman ibu², elok beli yg biasa atau sekaligus dgn playpen?

4 Balas

Saya beli baby cot di ikea. Dr first born to third born still boleh pakai dan masih kukuh. Cuma makan space tp baby selesa tido sampai umur 3 tahun also can lower the bottom and remove one of the long sides

Playpen yg bgus nya boleh lipat simpan,,tp xtahan lama..boleh jd koyak kalau ank dah besar.kalau baby cot tahan lama..tp agak makan ruang la sbb dia xboleh lipat..

Depends sebenarnya, awal2 dulu saya beli playpen je sbb nk jimat duit, bby first byk brg nk beli kn, then baby dh setahun lebih baru saya beli baby cot.

better playpen. boleh guna smp 2-3 tahun. ada playpen yg boleh jadikan as babycot jugak