Baby Cot @ Playpen

Saya plan nk beli katil baby. Tp xtahu nk pilih yg mana lbih sesuai dan boleh guna lama. Ada x suggestion baby cot atau playpen with side slide door? Senang nk letak tepi katil ibu...

1 Balas

First time mommy? Sy xde beli sbb kakak2 semua suggest xpayah. Cuma ad beli babynest but end up baby xnk tdo pun dlm tu. Baby nk tdo atas dkt dgn kita. My baby end up tdo atas dada daddy dy. So smpai skrg dh 6 months kalau nk tdo daddy dodoikan dy. Tp kalau sis plan nk beli nak educate baby tdo sendri should be okay kot.