Baby Cot vs Playpen

Hi Mommies! Boleh share pendapat, antara playpen dengan baby cot mana lagi okay nak guna untuk baby? Tengah confuse nak beli mana 1 ?

1 Balas

Hi mommy, pd pandangan saya, better beli baby cot sbb dia firm. Seingat saya dulu ada kes baby meninggal sbb tersepit kt tepi playpen, sbb border playpen kain kan, mudah kendur. Lgpun ada jugak baby cot yg boleh attach kt tepi katil kita. 😃

4y ago

Tu la, tp ada jugak kes yg sama dgn baby cot. Btw tq for your opinion 😊