Baby cot atau playpen

Hai semua. Better beli baby cot atau playpen ye? Anak first. Tgh survey2 ni. Mohon pendapat anda. Thanks semua 😊

2 Balas

Sy beli playpen jadi masa kita masak dia boleh main dalam tu, kalau tak sampai kedapur merayap. Sambil masak sambil pantau dia dari jauh dalam playpen. So far sy rasa berbaloi je, cuma size jela. Sy beli size yang sedang, rumah kecik jadi kawasan kita lah terhad.

hye mommy sye bli playpan xtpkai. .ingt nk pntg sndri sbb mse mak ade mak sakit. .jd bli la sgla nya. t xtpkai. .tp bg sye kalo playpen dye bole dudk marn dlm 2. .kre 2in1. .heheh