Buasir selepas bersalin

Sy terkena buasir selepas bersalin . Selama ni okay je tak sakit. Anak nk masuk sthun bru smlm sakit rasa mcm bengkak . Mcmne ye nk kecutkan . Nk duduk pun susah . Rasa tak selesa . Ada tak ubat sapu ke yg berkesan utk buasir ni . Bole hilang tak ?

1 Balas

cuba sis tolak masuk isi yang terkeluar dan kemut. ulang² buat setiap kali terkeluar. slalu amik masa 3-4 hari baru ok balik. kalau cara lain sy tak tahu 😂kalau buasir teruk kena pergi klinik

4w ago

dah buat . tapi sakit . tp dia akn terkluar blk . td bru beli ubat kat farmasi . hrp ok laa .