38week

Ada masalah buasir bengkak luar nk duduk pun sakit. Macam mna cara nk cepat kecut. Risau nya kalau brsalin dalm keadaan mcm ni sakit buasir lagi branak lagi 😭 harap baby nk kluar time buasir ni hilang.

1 Balas

jumpa doc sis..kalau makin melarat bahaya..bole kene jngkitan kuman kt buasir tu. tkut affect ke dalam. dlu doc bg sy ubat sapu je. ubat makan Daflon x bagi sbb ade steroid. lpas beranak buasir saya jadi blik sbb sy sembelit. masa tu doc bg ubat peluru putih tu