SCAN ADA INTERNAL BLEEDING

Sy tadi pergi scan. Sbb semalam keluar cecair putih telo. Mcm tak sedap hati. Sbb anak first sblum ni tak pnh kluar apa2 hatta keputihan. Jd harini scan. Mula2 dr scan okey smua. Kantung, jantung okey. Pastu dr godek2 perut. Nampak mcm ada pecahan2. Dr ckp internal bleeding. Dr bg sy ubat duphaston wlupun sy tak bleeding. Ada mommy2 yg situasi mcm sy? Sy tadi lepas scan, kat kereta terus nangis. Sy baru 9weeks. Dlm scan 8w3d.

1 Balas

tak ada tu inshaAllah. sy pn pnh masa 34w kluar drh..tp alhamdulillah okay2 je.kdg2 sbb kputihan (infection) pn boleh jd..jgn fikir ngtif tau..fikir baik2...fikir baik2 je ok