pembawakan

Sy suke sgt2 tgok org share upt double line walau kabur2 tu tp ad satu mslh je, bile mate terpandang kt tmpt letk sample urine tu, tiba2 jd terbau2 hancing, nk termuntah..air zapple pun sama..xleh tgok..kt klinik lps tadah urine pun cpt2 letak mata xpandang pun..ya rabbi..ingtkan nk msuk 6m ni dh hilg segala tu rupenye ade lg

2 Balas

Sis jadi deria bau kuat ke? Kira nya klau msuk tndas pon akan cpat dpat bau hancing mcm tu ke?sy tnye sebap sy punya deria bau skrg pon jd kuat...kdang tu smpai terbawak2...😅😅 Sy just nk tau...

5y ago

Ye sis..bau bdn sy sendiri pun kdg sy stress..tuala setiap hari kena tukar basuh..hidung menusuk2 je setiap bau tu😅

mcm saya lak alahan pada bau menusuk hidung.. nak muntah bau nya busuk hahaha

5y ago

24weeks dh dear..xhilg btul lg la alahan bab2 bau ni..mkn dh ok boleh telan byk bnd bnd dh..hihi