bleeding masa pregnancy

Sy slalu bleeding especially kalo nak buang air besar pastu stop n bila scan baby ok xde ape2 ..risaunye nak g check slalu pun masalah gak nak menunggu kt hospital tu ??? 2 kali gugur 1 kali anak lahir normal tp mase ngandung die bleeding jugak sepanjang masa sepanjang masa risau je la.. sape ade pengalaman bleeding

2 Balas

Saya sekarang pon bleeding mcm period . Kadang2 rasa mcm nak buang air besar . Tapi scan ahad lepas baby still kat atas , cuma xjumpq heartbeat lagi .

5y ago

Oh sy da check aritu rupenye bleeding pangkal rahim bukan dkat baby dan kena buat papsmear even pregnant and alhamdulillah 2minggu dah darah stop and keputusan papsmear kata xde kanser atau ape2 cume luka sikit aritu alhamdulillah.. if ur bleeding beterusan better check

Semoga kandungan awk baik² saja sis .