Uri dbawah

Ada x sape2 yg ada mslh uri d bawah...sy da 23w 2 ari,uri kt bawah...slalu jgk la bleeding..tp xbyk...kalo mcm byk jln,akat brg,slalunya akn bleeding..ni dh 3x bleeding...risau sbnrnya....bleeding je hb drop...😢 ##ingintahu ##pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

biasanya kalau uri kat bwh doc nasihatkan jgn aktif sgt , drive pun di hadkan apalagi angkat2 brg berat.. bahaya sis kalo bleeding mcm tue.. harap sis dpt bedrest dan jgn buat kerja berat sgt.. 😥

2y ago

pttlah byk buat kerja , awk bekerja rupanya 🥲 kesian.. awk berhati2 saja , bgtau kwn sekerja/majikan yg awk hamil serta risiko PP.. semoga awk dan baby selalu dlm lindungan Allah swt..

kena banyakkan bedrest ye sis..jgn angkat benda berat..kurangkan aktiviti bersama suami bt sementara waktu..cuba sujud lama2 sikit🙂 semoga uri naik balik..slow talk dgn baby