Bleeding

Normal ke tibe2 ade bleeding, kandungan baru 8weeks.... smlm jumpe dkter scan, lpas tu tgok rahim pun dye ckp ok je.... x de ape2... tp lepas balik, bleeding lagi kua lendir macam darah period... tapi sikit je.... sakit ari2 mcm senggugut.... tapi hari nie sakit ari2 dh x de, bleeding pun dh x de... tp sakit pinggang cgt2.... tlg sape2 yg ade pengalaman.... please.... risau.... tp dkter ckp ok je...

2 Balas

Sis kene byk rest.jgn wat keje berat.kalo doc kata ok..insyallah ok.sy pun ade kuar coklat2 lg.doc bg ubat kuatkan rahim.

5y ago

Allahu.. Sis sabar ye..

Kalau doctor dah ckp xde ape2.. mmgkin sis dan baby ok je.. insha Allah.. u should jusy take care of urself for the baby..

5y ago

saya pon bleeding dari 18hb sampailah sekarang dah masuk 5hari kluar darah mcm darah period sekli dgn lendir. p hospital doktor ckp tggu dtg balik 3hb 9. la nie keadaan saya 50/50 gugur/tak.