baju bby

Sy skrg dh 32w...kain barut ape semua dh beli..tpi mcm baju, ubat ape semua xbeli lgi...fikir gk baju nk cri kt mna..klau kt shoppe byk stock hbis...aduiii..musim pkp ni mna la cari ??

baju bby
39 Balas

Pasaraya besar ada sis..sya hari tu pun tak sempat nak belanja sbb dah start pkp.buntu jugak satu benda pun tak ada.saya plak jenis tak suka beli online sbb tak tahu materialnya mcm mana.berdekatan dgn tempat saya hanya tesco dan econsave je yg ada.dlm tu kan ada department utk baby semua ada.dlm lah beli jugak serba sedikit keperluan baby.pergi pagi2 sis sblum buka lagi sya dah ada lagipun ibu mngandung boleh masuk dulu tak yah beratur..tu kat tempat saya lah😆