Baju Baby

Siapa tahu kt mana beli baju mccm ni? Sbb tgk ramai baby pakai.. Tp xthu jnma ape.

Baju Baby
14 Balas

Aritu sempat grab promo romper ni kt shopee. Rm1 satu helai tapi limit 2 unit je. 😆😆

Cari je kt shopee sis. Banyak. Nasib baby sy boy. Kalau x dh beli dh 😂

Ooo sy ingtkn hm ke cotton on ke sbb org have2 jgk pakai kn kt baby dia.

Lazada&shopee Ada baju pattern mcm ni sis, cute utk baby girl.😊

Shopee sis. Taip je romper baby girl berderet kuar kang

Comelkan baju ni.. Sy ada nmpk kat shopee sis..

Baby shop Ada baju mcm ni..comel betul..

Saya beli dekat babyshop @sunway piramid

5y ago

Tqqqq sy rasa ink jawapan yg tepat untuk design yg sy nakkk ade lubang2 gtu heee. Shopee byk tp laim skit 😍😍😍😍

Shopee 11.11 ada 😂

Beli kt kwc....rm3 sehelai

1y ago

kwc ... d mana? shop or online?