Saiz kaki tangan bayi kecil dari usia kandungan.

Saya bru lepas buat details scan..doc ckp kaki tgn kedua² belah tk ikut perkembangan saiz usia kandungan..kepala ,bdan semuanya okey..skrg saya 24w..usia kaki tgn baby 21w.. adakah normal? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

hai mommy. In Sha Allah semuanya akan baik baik sahaja. mommy jangan stress jangan risau eh. keep update dengan doktor masa checkup tau

kalau doc tkde buat surat refer pakar kira okay lg laa. tkperlu risau.

ada tak doc suruh refer pakar? kalau xde,ok la kot.