Berat Xnaik

Sy sedang mengandung 12weeks... Baby scan ok berat bby pun ok normal Tapi berat saya yg xnaik2 kenapa ye..Selera makan saya ok...Tiada alahan...Normal ke

9 Balas

huntung sis...hehe saya makin hri makin mendadak naik...lpas bersalin jenuh nak turunkan...semoga dipermudahkan urusan sis

normal sis, sy dh msuk 5bulan keatas bru naik sikit2.. klu doc n nurse sis pun x bising apa, maknanya oke le tuuu. 😊

sy bila dh masuk 5bulan lebih baru berat naik.. tkde apa pun sis. as long as sis punya berat baby doctor ckp ok..

normal , nanti klo dah masuk trismester 3 .. berat naik 2x .. time tu berat baby makin bertambah .

Normal sis..saya msk 4 buln berat start naik mendadak..3,4 kilo sbulan naik..mkn mcm biasa jugak

Bestnya xda alahan. Sy pn 12w. Muntah hari2 berat turun lagi 2kg.

sya smpai nk bsalin dh berat x naik2..berat baby je naik

Ok ja yg penting baby sihat n hb xturun

Normal untuk early pregnancy