Kurang nafsu untuk bersama suami

Sy kandungan 35 minggu. Normal ke kalau nafsu nak bersama suami semakin kurang? Akan berlarutan ke camni? Org kata kalau trimister ketiga elok kalau bnyk kali bersama dgn suami memudahkan proses bersalin. Betul ke?

2 Balas

aah ramai ckp cmtu tp sy start 32 mnggu lagi smpaila skrg 35 mnggu sy xselesa nk brsme dgn suami. kdg2 kesian jgk tp sy xleh nak paksa diri saya. saya jadi kurang rasa nak bersama.

normal je. mmg lagi elok bersama sbb org kta air mani sebagai natural induce. tapi kalau dh xde nfsu and x larat, nak buat mcm mana.

1y ago

Boleh buang dlm ke ? now sya 31weeks