scan xnampak

Sy scan masih xnampak lagi..upt positif doc siap tye berapa kali buat upt, sy test byok kali jgk buat upt tu, baru g klinik.. pastu doc kate plak xpasti sy ni mengandung ke xni.. so ye suruh scan balik lagi 2 minggu...risaunye saya... da 5 thun sy tggu berita baik ni.. ade sape2 yg alami mcm ni x?

7 Balas

samalah ngan saya masa g scan dlu. xnampak pastu doktor kata xpasti apa . siap suruh g refer pakar 😅 tp sy x g pun . lepas 4minggu sy g scan balik klinik lain sbb upt makin terang Alhamdulillah masatu dah masuk 8minggu 3hari. skang dah nak masuk 22minggu ☺ xpe sis tggu lagi 2minggu g scan balik k. inshaallah ada tu