scan xnampak

Sy scan masih xnampak lagi..upt positif doc siap tye berapa kali buat upt, sy test byok kali jgk buat upt tu, baru g klinik.. pastu doc kate plak xpasti sy ni mengandung ke xni.. so ye suruh scan balik lagi 2 minggu...risaunye saya... da 5 thun sy tggu berita baik ni.. ade sape2 yg alami mcm ni x?

7 Balas

Sy ms awl2 ari tu pun sama... Klo ikutkn dh 8week tp bila g scan doc ckp mcm kantung saja xde ape... Kene amk darah 2x lps tu kua ujian double, doc ckp comfirm. 10w g scan br nampak... Doc ckp myb persenyawaan tu lambat dr tarikh last period. Klo ikut date period, due awl mac 2021 tp ikut date dr scan bby pertenggahan mac2021. InsyaALLAH tgu sikit lg... Cuba g scan lgi...