Hi harini duedate sya, sorry kotor

Sy rse sakit contraction tpi bole tahan lgi, nthen keluar ketul ii kuning cmni ke ni keputihan ke lendir? Sy ada jgk lendir kuning tpi tksmpat nk tngkap.gmbr, 2 kali kluar harini, hrini duedate sy ikutkan , sy risau tpi nk tnggu ketuban pecah n darah bru gi hospital, ni tanda bersalin ke?

Hi harini duedate sya, sorry kotor
1 Balas

puan jika kerap stiap 5 minit..better g hsptl asap tuk chck .nk2 dh mmg hari duekan..risau nnti tahan2 tkut sesuatu memudaratkan pd bby brlaku...at least bila dh chck kita dh tw kondisi bby dan bukaan dh ada atau belum ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

4mo ago

tkkerap pun sis, cuma sy mls nk gi pac tkut kena balik LG, sy nk tnggu ketuban pecah je, n tanda darah or coklat kluar