Lendir + Darah

Hi nak tanya, 2 3 hari ni saya asyik keluar lendir putih & kadang ada yg berdarah tpi takda rasa contraction pun. Saya perlu ke hospital ka? Kalau ikutkan due saya harini 16/9

3 Balas

Sy due 15/9.. Ada keluar koko2 dekat panties.. Kul 3pg td bgn buang air keluar lendir. Pastu start sakit perut 10minit skli.. Sakit hilang sakit pastu lama sikit baru sakit balik.. Dia jd irregular. Dah siap bfast mndi semua kul 9 baru sampai hospital. Doc check ckp xde contraction n check jln pun xde bukaan. Dia seluk pun ada kluar koko2 dia ckp normal. Then suruh blik, dtg bila ada leaking, contraction yg sakit sgt, baby kurang gerak. Klau x serah diri je 21/9..22 /9 dia plan utk induce

klu dh darah bercmpur darah better trus ke hosptal sis dh tnda2 ada Blood show

Ye pergi terus. Blood show dah tu