pregnant

Sy risau tahun 2020 nie shj sy dh keguguran kali kedua... Bln 3 dgn bln 6... Now skrg hujung bln 10 sy dpt tahu sy pregnant 5week ..alhamdulilah... Ada x sesiapa mcm sy.. Dan supplement apa yg uolls mkn... Sy hanya mkn folic acid.

3 Balas

sis try jaga kndungn kali ni dngn btul² ... jngn angkt berat.. jngn jalan²... kalau.boleh jngn dulu berasama suami dan yg pling pnting jaga emosi sis.. sy pernh mcm sis.. sbp strss smpai kgguran...

3y ago

Sy bekerja.. Cume xangkat berat n xbnyk berjalan je