pregnant

Sy risau tahun 2020 nie shj sy dh keguguran kali kedua... Bln 3 dgn bln 6... Now skrg hujung bln 10 sy dpt tahu sy pregnant 5week ..alhamdulilah... Ada x sesiapa mcm sy.. Dan supplement apa yg uolls mkn... Sy hanya mkn folic acid.

3 Balas

akak, totally bed rest. jangan angkat berat. jangan buat apa apa dulu. just gi tandas and solat je. selebihnya rehat dekat katil... jangan risau sangat and banyak pikir ye akak.. harap kandungan akak and kandungan sy pun kuat untuk kali ni, Aamiin.. sy cuma amalkan folic acid and minum susu. selebihnya bed rest..

4y ago

Tq..insyallah x angakt berat.. Cume xbleh bed rest ... Sbb bekerja

sis try jaga kndungn kali ni dngn btul² ... jngn angkt berat.. jngn jalan²... kalau.boleh jngn dulu berasama suami dan yg pling pnting jaga emosi sis.. sy pernh mcm sis.. sbp strss smpai kgguran...

4y ago

Sy bekerja.. Cume xangkat berat n xbnyk berjalan je

saya gugur sekali bulan 4. sekarang baru masuk 13w. jaga mindset dan bdoa je sekarang ni. sebab xnk overthinking. risau tu still ade tapi x nk pikir sangat. takot jadi stress