Pregnant 24wks..

Hi... Sy prgnt 24weeks... 2 mggu lepas admit wad 8hr.. Air ketuban leaking.. Lps tu dh krg leaking...doktor monitor scan seminggu skli air ketuban.. Petang ni perut asyik mgeras... Rsa sengal sekali sekala.. Pegi toilet ad lendir mcm cmpr drh...

6 Balas

Sis blh tau.. Leaking tu bnyk or sikitt kluar.. Sbb skunk sy pown rase cm leaking.. But nop sure air ktuban atau x.. Sometime la ad bsh d pantie tp xbnyk la.. .. Sy Bru 27week5day

5y ago

Insyallah.. Tq sis.. Hope xde ape la.. Sis haritu cm Mne.. Lepas blik ad leaking lg ke? Atau kne pntau setiap minggu d kk?

sy kandungan dahulu.. 7 bln da start leaking air ketuban.. sikit sikit... dan perut start contraction... perut mengeras..... bersalin awal seminggu dr due...

Sis boleh share pengalaman sis ke? Your baby ok ke now? Sy now leaking juga, 22w6d. Admit wad dah 3hari. Risau betul dgn keadaan baby. Any tips or advice x?

Salam...nk Tanya.....baby mcm Mana? then, leaking tu byk ke? bole share update?

Mmg kne refer hospital terus. Bahaya tu

skrg cmna?