Petanda air ketuban leaking

Assalamualikum momy smua saya baru msuk 33weeks due 17/12/2022..nk tanya air ketuban blh leaking skit2 ke??sbb smlm saya rasa mcm ade air kuar tapi xbanyak risau jgk tp perut asyik mgeras n sakit hbis paha tulang2 smua dh seminggu huhu..sbb kalau btul2 leaking air tu mcm ade bau kan..so ade tak yg jd mcm saya

2 Balas

air ketuban jernih and xde bau. yg bau tu bukan air ketuban. sama ada air kencing atau keputihan. air ketuban boleh leaking sikit2, kalau awk rasa tu betul air ketuban yg keluar tu, boleh pegi hospital. bahaya kalau air ketuban leaking.

2y ago

jernih je

sis dah pegi hosp ke?