Air ketuban kurang byk ada kncing manis drh tinggi dan keputihan

Ibu2 ad sape2 yg alamai mcm sy air ketuban leaking byk,masuk wad selain dr doktor monitor ad x petua2 ke yg boleh di amal kan?? Dan elak dr jangkitan kuman,sy ngadung 22week 1 hari,pliss bantu🥹🥹 sbb risiko baby terpaksa di gugur kan klu ad jangkitan kuman😭😭

1 Balas

Untuk kencing manis tu dan jangkitan kuman, Puan amalkan pemakanan no sugar less carbohydrate. kerap bersenam sesuai kehamilan. Boleh ikuti FB PESAKIT KENCING MANIS / DIABETES utk panduan