Scan Kantung Xsama Dgn 9week

Hi sy pregnant ikut kan Tarikh first of last period kandungan da 9week 3day. Tapi scan doc cakap nampak kantung sahaja dan besar kantung 5week 5day. Doc minta repeat scan dalam 2 - 3week lg.. Ada x kes mcm sy tapi scan balik da normal? Risau plak sy?.

14 Balas

Sama lahh macam saya. Tapi takde apa2 masalah.. nnti doktor ikut due date yg dekat mesin scan. Apapun semoga xde apa2 masalah . Follow je ckp doktor.