Genap 9week pregnant ikot dr tarikh last period First time pregnant Ttc 5 year+

Mommy² tolong sy..minta pendapat, Masa scan 20.11. nampak kantung shj, Harini scan atas n tvs (7.12)nampak janin,tapi hearbeat xde..doc bgthu mungkin bby xjadi.. doc minta dtg lg 2 minggu.. akk² tlg bantu sy bg pendapat juga,pengalaaman kakak².. terima kasih..♥️

Genap 9week pregnant ikot dr tarikh last period
First time pregnant Ttc 5 year+
1 Balas

Awak period irregular ke? Kalau tengok kat gambar scan tu baru 6 weeks. Jadinya normal. InshaAllah selagi tiada spotting/bleeding, severe cramping should be okay. Teruskan makan folic acid. Semoga dipermudahkan urusan 🌹

5mo ago

period saya ikutkan semua okey sis..setiap bulan datang... terima kasih respon sis...aamin.....🤲