Scan Kantung Xsama Dgn 9week

Hi sy pregnant ikut kan Tarikh first of last period kandungan da 9week 3day. Tapi scan doc cakap nampak kantung sahaja dan besar kantung 5week 5day. Doc minta repeat scan dalam 2 - 3week lg.. Ada x kes mcm sy tapi scan balik da normal? Risau plak sy?.

14 Balas

Same mcm kes saya...baru keguguran bulan lepas...klu ikutkn dh 8w tapi dr scan baru 5w last2 masuk 9w bleeding mulanya kluar darah coco2 mcm nk hbis period tu esok nue kluar lagi smpai sminggu sketul2 kluar...esok cukup sbulan saya kguguran...

4mo ago

masa tu sis cek upt x line terang tak?