minyak panas

Sy pregnant dah 6 minggu lebih.... Perot mcm masok angin asyik dok bunyi krekkkk2 jew....dah mkn pon dok bunyi jugak.... Boleh ke kalau nak sapu minyak panas or minyak gamat utk buang angin.... Sakit sampai ulu hati....time nak tidur jd tak selesa.... Kalih kiri kalih kanan tak selesa jugak.... ?

2 Balas

klu blh elakkn sapu minyak angin kt kwsan perut sis..klu nk sapu area blkng bdan tu ok la ckit..tp better lg sapu minyak gamat kot