Angin

Assalamualaikum.. Siapa pernah kembung perot or badan masuk angin time pregnant? Saya da 4 hari kembung perot tak selesa sgt, nk mkn ubat angin or sapu minyak panas dkt perot tak berani.. Kandungan baru 6 weeks Macam mne nk hilangkan angin?

2 Balas

sy masa 6w pn sama..bdn angin..perut angin..nk kntut pn xleh..sy suruh suami urut2 manja kat blkng bdn..bahu..bru la leh sedawa sikit..lega la sikit..

sapu² ubat yg tak berangin . minum air teh halia . buang air besar then potpot😬😬