Sakit pinggang dan kaki

Macam mana ye nak buat utk kurangkan sakit pinggang dan kaki ni. Tidur pon dah tak lena pusing kiri kanan tak selesa jugak. Duduk sakit berdiri pon sakit. Serba tak kena sampai demam jadinya #firstmom 19w

2 Balas

hi sis, boleh try senaman ringan utk ibu mengandung. sy masa first trimester pun teruk juga sakit2 pinggang dan tulang punggung. sy beli yoga ball and ikut kat youtube cara senaman. jgn paksa diri ya, buat slow2. insyaallah berkurang. boleh mnta suami/ sesiapa picit manja bhgn sakit tu. yg penting bykkn rehat, minum byk air & kurangkn angkat bnda2 berat. insyaallah semoga dimudahkn ☺️

sama lh skrng asyik sakit badan tiap mlm kalau nk kurangkan rasa sakit badan sy sapu minyak angin. mlm plk tido sy pakai aircond mmng sy akan sapu minyak angin kt tapak kaki pstu pakai stoken so kurang sikit sakit.