Rsau Brt Bby X OK Kjp Doc Ckp Ok

Hi Mommy Sy Pregnant 36week5d Smlm G Scan Doc Ckp Brt Bby Dlm Kndgn Sy 2.25 Kg Jk Dlm Scan X OK Bila Dlm Grab Ok Gk Cuma Mslhnya Krg Ni Sy Rsau Bila Doc Ckp Kpla Bby Kck Ad X Mommy Dlm Ni Situasi Mcm Sy.. Rsau Gk Lh

2 Balas

Sy pn scan 35w3d masa tu baby berat baru 1.8kg dan doc kata kepala mcm kecik.. InshaAllah tkdeapa, doa yg baik2 .. Smoga urusan kita dipermudahkan..

Jgn risau.. Kdg normal je tu. Nnt tgk bila doc scan lg.. Doa je yg baik²..