Ceaser pertama kali

Sy pregnant ank keempat..sblm ni ank kdua n ktiga sy bersalin normal wlwpon songsang kaki dlu..tp kali ni pon songsang..kena tahan wad awl doc nak ceaser..lps doc bgitahu terus berdebar takot smpai menangis sbb tak pernah ceaser n mmg takot nak ceaser..lagi pulak saya jenis tak suke msuk wad awl sbb doc praktikal suke buat kite tmpt test diorang..tp baby dh 35w5hari air ketuban pula dh kurang n songsang..doc tgu nk ceaser je klau air ketuban makin kurang..sakit ke ceaser???

3 Balas

Maaf tanya, kalau czer awal mmg biasanya kita jadi test doc praktikal ke? #ingintahu

2y ago

selalu nye mcm tu