bersalin normal atau ceaser?

assalamualaikum...sy ibu kpada bayi berusia 10bulan...skrang pregnant ank kedua...ank pertama, sy terpaksa ceaser krana songsang dan air ketuban kurang pada 11/8/2019...adakah ank kedua ni sy akan ceaser jgk?ada x ibu² yg ceaser lepastu x smpai stahun pregnant lg?blh x bersalin normal?

1 Balas

nanti akan ada appt dgn doc pakar sis .. dorg akan tgk balik tmpt ceaser n bukak balik file lama .. kalau spanjang kehamilan sis tkde rasa sakit tmpt ceaser tu ... Insya Allah boleh je bersalin normal .. masa appt dgn doc pakar tu .. dorg akan inform sama ada boleh normal or tak ??