bersalin ceaser

assalamualaikum mamy , ad tak sini bby dia songsang and trpksa ceaser tapi tiba2 boleh bersalim normal? hmmm saya takut bby sy songsang scan semalam baru 36 week nty kena rujuk doc pakar .. moga2 xdde apa #seriusnanya #firstmom #bantusharing

2 Balas

saya sisss.....tapi sya blum bsalin la...saya skrg 38weeks...time 36 weeks tu baby melintang...mmg risauu tp redho sbb yala nurse cakap 50/50 baby pusing sbb sempit da dlm prut baby pun bsar....alhamdulillah time 37 weeks baby da pusing ke bawah....saya amalkn sujud lma sikit time solat dn sllu bwa baby bcakap...pujuk2 baby...dn bykkn bdoa.... dan bykkn berjalan sis....

ada. my cousin mcm tu. Dr bagitau baby dia sonsang. dia sujud lama2 then next TCA baby dia dah berada di jalan yg benar. try la. Kalau ikut tips Dr, sujud 10min setiap Kali lepas solat fardhu sambil2 doa