Missed miscarriage

Sy pregnant 9w & baru disahkan gugur sb baby xde heartbeat..doctor kata kantung dh detached dr rahim tp sy xde bleeding, cuma badan rse xsdap,rse mcm nk pitam smua ada..doctr kata tggu smggu,tgok janin akn kluar sndiri atau x..bleh share tips nk bg janin keluar?klu bleh sy xnk lalui proses D&C..hrap dpt bntu..tq

1 Balas

try cari air alfafa tk silap . akk sy terminum air tu, terus tergugur skli kantung semua² . takde process d&c . kot² membantu awk . apa² pun takziah awk . semoga rezeki zuriat lepas ni lebih sihat dpd sblm ni . aminn