Cuci

Saya 7weeks pregnant..anak sulung dh umo 11thun..tp asyik kuar spotted coklat2..hggala smlm kuar darah masa nk kencing..td g scan masuk kamera ikut bwh tu..check doc kata janin ada dlm kantung elok jer cuma heartbeat xde..doc bg masa 2 mggu utk scan balik..kalu x gugur sndiri, doc suggest d&c..sedih sgt tp redha. mgkin bkn rezeki sy.. .apa pndapat smua?

1 Balas

Sis sabar ye. In shaa Allah Allah akan beri yg lebih baik lepas ni ♥️

4y ago

Yup in shaa Allah ♥️💪