Betul ke aku nie pemalas?

Sy pregnant 4 months, sebelum nie bleeding + masih alahan teruk sampai skrg. Masuk hospital dh 2 kali. Bila blk rumah family nie. Adik2 ckp sy nie pemalas sbb tak tolong diorang masak di dapur. Sedih hati sy. Diorang tak faham. Bkn sy sengaja tapi alahan sy mmg setiap kali masuk dapur nk masak akn muntah teruk. Diorang asyik ckp sy nie pemalas, taknak buat apa sejak pregnant nie. Sebelum nie sy buat jer keje rumah mcm biasa cuma skrg? Sy banyak berehat sikit. Sbb cepat letih, alahan teruk + takut bleeding lagi. 😭😭

5 Balas

elok sis cakap ngan suami or ibu bapa agar adik2 sis ade yg bagi tau